PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Θεός ο Καραμανλής!


Το θαύμα του Καραμανλή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Αναρτήθηκε από σίβυλλα

Η σικέ συνέντευξη απόψε

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΚΑΜ


Έτσι για να μην μείνετε κι εσείς παραπονεμένες...

Η Μπέκαμ μοντέλο εσωρούχων

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Βικτώρια, θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο της νέας συλλογής εσωρούχων του Οίκου μόδας, Emporio Armani.
Οι σέξι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν για τη σεζόν Άνοιξη / Φθινόπωρο 2009. Η 34χρονη έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως style icon, που επηρεάζει και φτιάχνει τη μόδα.
Πέρυσι, ήταν ο άντρας της Ντέιβιντ, που είχε ποζάρει για τον Οίκο Armani και είχε προκαλέσει άκρως επαινετικά σχόλια για την κορμοστασιά του.

από zpugla.gr

ΚΥΠ και Τύπος στο ιδιο Υπουργείο! Και γαμώ!


Μπράβο Πάκη!
Τουλάχιστο βάλε καμιά ωραία ΚΥΠατζού να με παρακολουθεί, όχι καμιά μπουρούχα!
ΕΥΠ και Τύπος στο ιδιο Υπουργείο! Και γαμώ! Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι σήμερα, αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ κατέκτησε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική κυβέρνηση στον Κόσμο που κατάφερε να συστεγάσει στον ίδιο υπουργείο (και στο ίδιο γραφείο), την κρατική ασφάλεια -EYΠ- με το υπουργείο Τύπου (!!!). Και να σημειωθεί μάλιστα ότι αυτό έγινε όχι μόνο χωρίς καμία διαμαρτυρία, αλλά και με αναστεναγμούς ανακούφισης, λόγω Ρουσόπουλου.

από κουρδιστό πορτοκάλι

Ελεύθερες Ριζοσπαστικές Βολές!

Γιάννης Γρηγοριάδης


Οι πολίτες της Πιερίας βρίζουν καθημερινά(ιδιαίτερα όταν βρίσκονται μέσα στο Νοσοκομείο μας) αυτούς που κυβέρνησαν τη χώρα, από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν κατάφεραν(ή καλύτερα δεν θέλησαν!) να χτίσουν στην πόλη μας ένα σύγχρονο Νοσοκομείο! Είναι αδιανόητο, για την εποχή μας, οι κυβερνώντες να μην βρίσκουν χρήματα για το ζήτημα της υγείας μας, όταν γύρω μας υπάρχουν, Τράπεζες, Εφραίμ, Μάξιμοι και τόσοι άλλοι με αμύθητα πλούτη, κλεμμένα από τις τσέπες του ελληνικού λαού, του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου. Αλλά τι να περιμένει κανείς από την κυβέρνηση και τους βουλευτές της στην Πιερία, όταν –εδώ και μήνες- δεν μπόρεσαν να διορίσουν ούτε Διοικητή στο παλιό Νοσοκομείο μας!!

Τα εργατικά ατυχήματα(διάβαζε εργοδοτικά εγκλήματα!) δεν έχουν τελειωμό! Κάθε μήνα 11 εργάτες χάνουν τη ζωή τους(110 αδικο-σκοτωμένοι υπάρχουν ήδη από την αρχή της χρονιάς!)κυρίως από έλλειψη μέτρων προστασίας από την ασύδοτη εργοδοσία. Τα κέρδη, τα περισσότερα κέρδη, τα υπερβολικά κέρδη είναι η φιλοσοφία του ληστρικού καπιταλισμού, που κυβερνάει τη χώρα μας. Και οι εργοδότες πιστοί στη φιλοσοφία αυτή προσπαθούν να ξεζουμίσουν τους εργάτες και για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αποφεύγουν να πάρουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας που λέει ο νόμος. Και να υπάρχει κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα, η οποία να μην τιμωρεί τους εγκληματίες εργοδότες-παραβάτες των νόμων και να υπάρχει Άρειος Πάγος και να υπάρχουν Δικαστές και Εισαγγελείς σε όλες τις πόλεις και υπάρχει Αστυνομία. Κανένας, μα κανένας δεν νοιάζεται για τον εργάτη, για τον απλό ανθρωπάκο που πουλάει τη δύναμή του επί οχτώ ώρες, για να πάρει ένα μεροκάματο 31 ευρώ! Ποτέ δεν συλλαμβάνονται, δεν δικάζονται και δεν φυλακίζονται οι ένοχοι εργοδότες. Αίσχος, Αίσχος, Αίσχος! Και μόνο γι αυτήν την τρομερή αδικία πρέπει το καπιταλιστικό σύστημα να ανατραπεί! Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!!

Ένα από τα πιο απεχθή –αόρατα- εγκλήματα που συμβαίνουν καθημερινά στην κοινωνία μας είναι η τοκογλυφία! Άνθρωποι, που κατά τα άλλα φαίνονται να είναι αξιοπρεπείς, εκμεταλλεύονται την απόλυτη ανάγκη ορισμένων συνανθρώπων μας για χρήματα και τους δανείζουν ένα ποσό και παίρνουν από το «θύμα» μια επιταγή, 40 περίπου ημερών, που αναγράφει διπλάσιο ποσό από αυτό που δάνεισαν(επιτόκιο δηλαδή 100%!)! Και από εκεί και πέρα είναι όλα –τυπικά- εντάξει για τον «θύτη» για να μη συλληφθεί και για το ταλαίπωρο «θύμα» να προσπαθεί να πληρώσει το χρέος του στην ώρα του ζητώντας δανικά, ίσως, από έναν άλλο παρόμοιο τοκογλύφο!
Δεν θα ήθελα να γνωρίσω κανέναν τέτοιο «άνθρωπο»(κι όμως ίσως να γνώρισα και να ήπια και κρασί μαζί του, χωρίς να το ξέρω!). Πάντως πιστεύω βαθιά πως όσοι συλλαμβάνονται πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. Βέβαια και η τοκογλυφία είναι προϊόν του άγριου και απάνθρωπου καπιταλισμού της εποχής μας!!


Ο πολιτισμός και η ανθρωπιά ενός σύγχρονου κράτους κρίνεται από την καλή ή κακή συμπεριφορά του απέναντι σε κοινωνικές ομάδες που είναι ανήμπορες και πάσχουν! Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας μας.
Έχουμε 20 φυλακές που χωράνε 7.000 φυλακισμένους και οι κρατούμενοι είναι 14.000(το 45% αλλοδαποί!)! Και λείπουν οι κατάλληλοι γιατροί και είναι πολλοί οι υπόδικοι(ένας στους τρεις!) και είναι όλοι μαζί, άλλοι με μικρά αδικήματα και άλλοι με μεγάλα και παραπονούνται πως οι ποινές τους είναι πολύ αυστηρές και γι αυτό από σήμερα κατέρχονται σε αποχή συσσιτίου και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών συμπαρίσταται στον αγώνα τους και «καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων και τους δικαστικούς λειτουργούς να φέρονται με μέτρο και αναλογικότητα κατά την απαγγελία των ποινών και των προφυλακίσεων». Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η φυλακή «βγαίνει» δύσκολα ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι κανονικές. Η προσωπική εμπειρία μου από τις φυλακές της Χούντας(1968-1973), με δίδαξε πως και οι κρατούμενοι είναι άνθρωποι και πως πρέπει να έχουν τα βασικά δικαιώματα!!

91 χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή 7 του Νοέμβρη από την έκρηξη «της μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης στη Ρωσία, το1917, η οποία άνοιξε αντικειμενικά το πέρασμα της ανθρωπότητας από την εκμεταλλευτική κοινωνία προς την σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Η νικηφόρα έκβαση της Σοσιαλιστικής Επανάστασης ήταν καρπός, αποτέλεσμα της ωρίμανσης όλων των αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων. Η Οχτωβριανή Επανάσταση αποτελεί κοσμοϊστορικό γεγονός, το μεγαλύτερο στον 20ο αιώνα, που σφράγισε επί δεκαετίες την πορεία της ανθρωπότητας»

«…Επομένως, τι θα κάνει ο κόσμος στο όνομα της κρίσης; Τα κεφάλια έξω λέμε εμείς. Καμία πρόταση της κυβέρνησης δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Αλλά και αυτά, τάχα, ότι υπάρχει μια σοσιαλδημοκρατική παραλλαγή λίγο ή περισσότερο Κέυνς. Αυτά είναι πρώτα-πρώτα πράγματα τα οποία συνέβησαν στο παρελθόν, έδωσαν ό,τι έδωσαν, έχουν εξαντληθεί όλα αυτά. Επομένως, είναι διεκδίκηση, είναι θέμα συσχετισμού δύναμης και σε τελευταία ανάλυση βεβαίως είναι θέμα συνολικής ρήξης με την κυρίαρχη πολιτική και σύγκρουση. Δεν είναι θέμα αν έχεις προτάσεις δέκα σελίδες ή τριάντα. Το θέμα είναι ή με τα μονοπώλια ή με το λαό. Αν θέλετε, τώρα πια, τέλειωσε η παγκοσμιοποίηση που θα μας έσωζε, η Ευρωπαϊκή Ένωση που θα μας έσωζε, όλα αυτά έχουν φύγει… Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας θεωρούμε ότι είναι εγγύηση. Είμαστε ένα κόμμα με πείρα, ατσαλωμένο. Ξέρουμε να τα βγάζουμε πέρα και στις ανηφόρες και στις κατηφόρες. Και αυτό που παίζει ρόλο είναι τα κεφάλια του λαού έξω και να βγουν στην πάλη όσοι δεν έχουν βγει. Σε τέτοιες συνθήκες ή κάνεις ένα βήμα μπροστά ή κάνεις δυο πίσω. Και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συσσωρευμένη πείρα δε θα αφήσει το λαϊκό κίνημα, δε θα το αδρανοποιήσει στην πιο επικίνδυνη φάση που έχουμε ζήσει την τελευταία εικοσαετία»! (από την παρέμβαση της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, στις 31-10-2008)

Μνήμη του μεγάλου ποιητή και στιχουργού Τάσου Λειβαδίτη που πέθανε πριν από 20 χρόνια(1922-1988), ο οποίος έγραψε για τους καταφρονεμένους και τους ταπεινούς της χώρας μας και όλης της Γης!
«Γράφω για `κείνους που δεν ξέρουν να διαβάζουν για τους εργάτες που γυρίζουν το βράδυ με τα μάτια κόκκινα από την άμμο
Για σας, χωριάτες, που ήπιαμε μαζί στα χάνια τις χειμωνιάτικες νύχτες του αγώνα
ενώ μακριά ακούγονταν το ντουφεκίδι των συντρόφων μας
Γράφω να με διαβάζουν αυτοί που μαζεύουν χαρτιά απ` τους δρόμους και σκορπίζουνε τους σπόρους όλων των αυριανών μας τραγουδιών
γράφω για τους καρβουνιάρηδες, για τους γυρολόγους και τις πλύστρες.
Γράφω για σας
αδέρφια μου στο θάνατο
σύντροφοί μου στην ελπίδα..»
(Για την Δευτέρα της 3ης Νοεμβρίου του 2008-ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ



Με νίκη ξεκίνησε η θυγατρική ΣΦΚ Κατερίνη 2008
Τρίτη αγωνιστική στο παμπαίδων
Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ η θυγατρική ομάδα του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος «ΣΦΚ Κατερίνη 2008».
Νίκησε στην πρώτη αγωνιστική το φιλοξενούμενο Βουκεφάλα Πέλλας με 67 – 56
και αξίζει να σημειωθεί ότι την αποτελούν καλαθοσφαιριστές των κατηγοριών εφήβων και παίδων. Το γεγονός αυτό δείχνει και την προσπάθεια που καταβάλλεται στο φυτώριο του συλλόγου, ώστε η μελλοντική άντληση δυναμικού να γίνεται βασικά εκ των έσω.
Στα 10λεπτα: 14-9, 38-21, 53-38 και 67-56.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ξανθόπουλος και Βουλτσίδης.
Οι συνθέσεις :
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008: (Μηλιάτης ) Καϊδαντζής 2, Σφήκας 19(5), Δαφνάκης 4, Κατιμερτζής 6, Χαρακλιάς 2, Μάρας 2, Κωτούλας 2, Βαφείδης 16, Γκούντζας , Καραγιάννης 2, Ζήσκας και Ταμουρίδης 18.
ΑΟ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ : (Καλπακτσής) Μαγκατάσης, Καραπήτας 11, Δεληδημούδης 8, Παπακυρίδης, Νείρος 8, Τσοβάρας 7, Χριστάκογλου 11, Κοντόπουλος, Περδίκης, Πατσίδης 2, Γατίδης και Τσαλίκογλου 9(2).
Στο «εσωτερικό» παιγνίδι μεταξύ του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008 οι …φιλοξενούμενοι νίκησαν άνετα τον γηπεδούχο με 33-52.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδ. Βουλτσίδης.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Τσάλμπουρης) Ζωγράφος 7, Γαρατσίδης 2, Καπράνος, Τσιμήτρης, Γάκης, Βαρδάκας 9, Καραγάτσογλου 4, Κων/νίδης 2 και Γκόλτσιος 9.
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008: (Καραγιάννης) Παλάσκας 5, Φακοπουλίδης 8, Τσολογιάννης 4, Κατωνίδης 6, Καραμανίδης 4, Πουρτσίδης 4, Ταγλής 4, Τσερβίστας 4, Κυλώνης 6 και Χερβατίδης 7(1).

Έι ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΒΛΕΕΕΕΕΠΩ...


Η ΟΛΜΕ καταγγέλει τον νομάρχη Αχαΐας‏...


Ο ΥΠ.ΠΟ. Μιχάλης Λιάπης εγκαινίασε την Αρχαιοθήκη στο Δίον Πιερίας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια, «το νέο αυτό κτίριο που ονομάστηκε Αρχαιοθήκη περιέχει ευρήματα των τελευταίων χρόνων ανασκαφής οργανωμένα σε ομάδες. Για παράδειγμα νομίσματα, δακτυλιδόλιθοι, γυάλινα αγγεία, χάλκινα σκεύη, αντικείμενα και διακοσμητικά πλακίδια από κόκκαλο, θραύσματα γλυπτών κ.ά..Το Διόν με τις βελτιώσεις στο αρχαιολογικό Μουσείο, αλλά και στον αρχαιολογικό Πάρκο του και με τη λειτουργία της Αρχαιοθήκης του φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του πλήθος νέων υπηρεσιών με πολλές καινοτόμες παρεμβάσεις»

Επανέρχονται τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής


Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 100 πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, αλλά σχεδόν τα μισά από αυτά υπολειτουργούν ή δε λειτουργούν καθόλου. Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του πάρκου στο Δήμο Ταύρου, έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Μεταφορών θέλει (και προωθεί) την κατασκευή τέτοιων πάρκων, στα οποία μπορούν μικρά παιδιά να μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία της οδήγησης και τα σήματα του Κ.Ο.Κ.
Μάλιστα για το λόγο αυτό, κάθε πάρκο, ανάλογα με το μέγεθός του χρηματοδοτείται μέχρι και με € 250.000. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι Δήμοι, που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση και τη λειτουργία τους, σύντομα τα αφήνουν στη μοίρα τους...
Όμως η οδική ασφάλεια σχετίζεται με την νοοτροπίας μας. Και η νοοτροπία διαμορφώνεται από την ηλικία των παιδιών και των εφήβων.
Ήδη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης υπάρχουν άλλα 30 Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε 30 Δήμους της Αθήνας και της περιφέρειας.


από zougla.gr

Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...


Ποιό είναι το δημοσιογραφικό ...φιδάκι, που πάει να κάνει "τσιμ"σε δημαρχέους - νομαρχέους - παλιτικ(αί)ους και άλλες φορές τα καταφέρνει κι άλλες όχι;
Αλλά είναι ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ!!!

ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..!


ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ, Ο ΤΖΙΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ...ΤΟ ΕΧΟΥΝ ...ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...! ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΤΗ ΝΟΔΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ... ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΟΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΙ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 50 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!!

Τα συνθήματα που έλεγαν κατά Ντέμη



«Κοίτα πως κατάντησες την ΑΕΚ ρε κοντέ»

«Εεε οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»

«Ντέμη γα… και άντε παραιτήσου»

«ΑΕΚ σ’ αγαπώ, Ντέμη δεν σε θέλουμε και φύγε από εδώ»

«Όποιος δεν μπορεί, να πάει να...»

«Παίκτες μπουρδ… βγάλτε τη φανέλα»

Με την υπογραφή... MariosDeme

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πιθανή χρησιμοποίηση στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια ενός νέου μηχανήματος που επιτρέπει στους υπεύθυνους ασφαλείας των αεροδρομίων να βλέπουν τους επιβάτες γυμνούς. Θα πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε στην εφαρμογή αυτής της νέας μεθόδου ελέγχου των επιβατών -γιατί είναι ψυχρή-και να ταχθούμε υπέρ της παραδοσιακής μεθόδου σωματικού ελέγχου που επιτρέπει το ψαχούλεμα με τα χέρια, ώστε να μη χαθεί η ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία.

posted by πιτσιρίκος

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ...ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ


Συνεργασία με τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι συζητήθηκαν θέματα γενικότερης πολιτικής και θέματα του υπουργείου του, σημειώνοντας ότι προβλήματα που χρονίζουν τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Υγείας, φτάνουν στη φάση της επίλυσής τους. Αναφέρθηκε ειδικότερα στο πρόβλημα των εφημεριών, υπογραμμίζοντας ότι ''σε λίγες ημέρες στόχος είναι να καταλήξουμε σε συλλογική σύμβαση με τους γιατρούς για να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η Κοινοτική Οδηγία.'' Επίσης ανέφερε, ότι υπάρχει συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομίας για να ακολουθήσουν επιπλέον προσλήψεις στον τομέα της Υγείας. Απαντώντας σε ερώτηση σύμφωνα με την οποία οι γιατροί απειλούν να κλείσουν τα νοσοκομεία, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τα συλλογικά όργανα των γιατρών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις εφημερίες, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση. Εχουμε συμφωνήσει και με τους γιατρούς και με το υπουργείο Οικονομίας και απομένουν λίγες ώρες για να λήξει αυτή η εκκρεμότητα και να εφαρμοστεί στην Ελλάδα και η Κοινοτική Οδηγία.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ