PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ λέγεται το περιοδικό που "φέρνει" την Ελληνική Περιφέρεια στο επίκεντρο, αναδεικνύοντας το έργο τησ Τ.Α., τισ νέεσ πολιτικές προόδους, πληροφορίες για τισ ευκαιρίες που παρουσιάζονται, συμβουλές για την υλοποίησή τους, απαντάει σε σύγχρονα ερωτήματα των πολιτών, ενώ φιλοξενεί συνεντεύξεις Υπουργών, Νομαρχών και δημάρχων ολόκληρης της χώρας, καθώς και θέματα των δήμων της επικράτειας. Μια εξαιρετική προσπάθεια στον περιοδικό τύπο, από την Ματίλντα Μαρνέρη.
Το περιοδικό κυκλοφορεί με τιράζ 10.000, σε ολόκληρη τη χώρα

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


http://www.pierikos-archelaos.gr/



Πιερικός Αρχέλαος – Γ.Σ. Λαυρίου

Την Κυριακή στις 5 μ.μ.

● Την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα αρχίσει ο αγώνας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Γ.Σ. Λαυρίου και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Ο αγώνας είναι για την 4η αγωνιστική και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει μέχρι τώρα μία ήττα και δύο νίκες, ενώ η κατερινιώτικη ομάδα μία νίκη και δύο, εκτός έδρας, ήττες.

Οι φίλαθλοι της Πιερίας, όπως στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και αυτή την Κυριακή θα δώσουν πάλι, τόσο το δυναμικό, όσο και μαχητικό παρόν τους. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η παρουσία τους είναι αυτή που δίνει τον …αέρα στους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι τους ανταμείβουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι φίλαθλοι σε μια ομάδα, όπως και στην Κατερίνη, είναι η «ψυχή» και χωρίς αυτή, δεν θα είναι δυνατό να πετύχει το εγχείρημα που ακούει στο όνομα Πιερικός Αρχέλαος.


● Πρεμιέρα το Σάββατο στη Β΄ κατηγορία ανδρών του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η θυγατρική ομάδα ΣΦΚ Κατερίνη 2008 στις 8 μ.μ. θα συναντηθεί στην Κατερίνη με το Βουκεφάλα Πέλλας.

● Την Κυριακή στις 2,30 μ.μ οι έφηβοι του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 θα φιλοξενηθούν στο Λιτόχωρο και τη Δευτέρα, στην Κατερίνη στις 7 μ.μ, ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό. Είναι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου και ενημερωτικά στους αντίστοιχους του Α΄ γύρου ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 είχε νικήσει με 66-62 και ο Πιερικός Αρχέλαος, επίσης είχε νικήσει, με 48-44.

● Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ την Κυριακή στις 10,30 πμ ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη την Αναγέννηση Λιτοχώρου, ενώ την ίδια μέρα στις 9 π.μ. ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 θα συναντηθεί με τον Βατανιακό Σάρισα.

● «Εσωτερικός» χαρακτηρίζεται ο αγώνας πρωταθλήματος των ομάδων παμπαίδων μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 που θα γίνει το Σάββατο στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Πάντως σε αυτούς τους αγώνες και οι δύο ομάδες όπως έχει αποδειχθεί , δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

● Τέλος, μέσα στην πανδαισία των πρωταθλημάτων, είναι και αυτό των κορασίδων όπου για την 3η αγωνιστική, το Σάββατο στις 11 π.μ στο γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» της Βεροίας. οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου θα φιλοξενηθούν από τον τοπικό ΑΟΚ.

"Στη ζητιανιά"


Αναρτήθηκε από troktiko

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.Τ. ΚΑΙ...

ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Με αφορμή τα όσα καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου – μέλους της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, Ευάγγελου Ζαμαντζά, σε συνέντευξη τύπου στις 9 Οκτωβρίου 2008, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σ. Χιονίδης, για ενυπόγραφο δημοσίευμα σχετικό με τα όσα είπε ο δήμαρχος στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ. Πιερίας, το οποίο και χαρακτήρισε κατευθυνόμενο και υπαγορευμένο, η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και τα μέλη της στην Κατερίνη δηλώνουμε:

Ο ρόλος και η αποστολή του δημοσιογράφου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων, η άσκηση κριτικής για τα κακώς κείμενα και η προβολή ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες.
Η κατάθεση άποψης, η κριτική σε δημόσια πρόσωπα και δημόσιες δηλώσεις τους είναι καθήκον και υποχρέωσή μας και σε καμία περίπτωση δεν θα συνηγορήσουμε στην νέου τύπου «λογοκρισία» που επιχειρήθηκε από το δήμαρχο Κατερίνης.
Η δημόσια φραστική επίθεση του δημάρχου Κατερίνης προς ένα μέλος της Ε.Σ.Ε.Τ., εν ώρα συνέντευξης τύπου, στην οποία κλήθηκαν – υποτίθεται - όλοι οι δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ, ώστε να δώσει εξηγήσεις ο δήμαρχος, για τα όσα δήλωσε στη νομαρχιακή συνέλευση της Ν.Δ. Πιερίας, καταστρατηγεί τους βασικούς κανόνες μιας συνέντευξης τύπου, της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και προσβάλει το έργο και την αποστολή του δημοσιογράφου.
Οι δημοσιογράφοι των επαρχιακών Μέσων Ενημέρωσης, δίνουν κάθε μέρα το παρών τους, διαθέτουν ήθος και εντιμότητα. Προβάλλουν το έργο, αναδεικνύουν τα προβλήματα, μεταφέρουν τις αγωνίες των πολιτών και δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται από κανέναν ως άλλοθι και όχημα για προσωπικές επιθέσεις, κομματικές αντιπαραθέσεις ή ακόμη και επιχειρηματικές αντιθέσεις.
Είναι συμφέρον όλων να παραμείνουν οι δημοσιογράφοι της Πιερίας, ανεπηρέαστοι και ελεύθεροι να καταγράφουν τα γεγονότα και να εκφράζουν την άποψή τους. Έχουν αποδείξει πως πάντα με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, συμβάλλουν στη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Έτσι προάγεται ο διάλογος και η δημοκρατία.

Για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Τ
Η πρόεδρος
ΝίαΚομπορόζου
Ο Γραμματέας
Γεώργιος Κουκουλιάτας
Οι δημοσιογράφοι μέλη της Ε.Σ.Ε.Τ. στην Πιερία
Βαλσαμίδου Μαρία Κατσιάπης (Γαλανός) Ανδρέας Τσαλού Κατερίνα Ζαμαντζάς Ευάγγελος


Ένας κύριος Πελέκης ή Πέλεκας ή Πελεκάνος στην Πιερία


ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!!!
Τι δουλειά είχε στην Παραλία της Κατερίνης ένας κύριος Πελέκης(;) Πέλεκας(;) Πελεκάνος(;)
Τι ήθελε και έκανε αυτοψία στα οικόπεδα του Δήμου Παραλίας;;;
Ποιοι ήταν μαζί του;
Ήταν Κατερινιώτες, Παραλιώτες, ή Αθηναίοι εκεί μαζί του;
ΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ – Ή ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΑΠΟ ΤΟ DRSEEN. BRAVO KAI ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΖ


ΑΝΑΣΕΣ !!!

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών, o γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 2,60% στις 2.021,07 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 28,5 εκατ. ευρώ.
Σε θετικό έδαφος οι συναλλαγές στα βασικά χρηματιστήρια της Γηραιάς Ηπείρου, με τον DAX στην Φρανκφούρτη να παίρνει σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, χάρη στα ικανοποιητικά αποτελέσματα της μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας, Deutsche Bank

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 30’10’2008

Φέσι 90 εκατ. ευρώ από τα ΜΜΕ στα Ταμεία

Ολιγωρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διεκδίκηση των οφειλομένων από τους ασφαλιστικούς φορείς

Της Χριστινας Κοψινη
Την ίδια στιγμή που οποιοσδήποτε απλός πολίτης αυτής της χώρας μπορεί να χάσει το σπίτι του ή τα ελάχιστα έπιπλά του (όπως κατέδειξε και πρόσφατο συμβάν) για χρέος ακόμη και 1.800 ευρώ σε Τράπεζα ή σε ασφαλιστικό Ταμείο, μια ομάδα ευυπόληπτων επιχειρηματιών συνεχίζει να ευνοείται από την ασυλία των ελεγκτικών μηχανισμών αν και χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλιστικούς φορείς.
Σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά Ταμεία βλέπουν τα αποθεματικά τους να εξανεμίζονται από τη χρηματοπιστωτική κρίση και τις εισφορές τους να μειώνονται από την πτώση της σταθερούς και πλήρους απασχόλησης, η προκλητική ασυλία σε ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, επιβεβαιώνει ότι πίσω από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται η εξαργύρωση της ισχύος και η επιρροής που υποτίθεται ότι ασκούν στη δημόσια ζωή.
Η «Καθημερινή» έχει στη διάθεσή της την ταυτότητα όλων των επιχειρήσεων που οφείλουν στα ασφαλιστικά Ταμεία. Από το σύνολο των επιχειρήσεων και των Ταμείων σήμερα δημοσιεύει ενδεικτικά στοιχεία μόνο για 39 επιχειρήσεις που οφείλουν στο ΙΚΑ ποσά που υπερβαίνουν τις 100.000. Επισήμως, η διοίκηση του ΙΚΑ αναγνωρίζει ότι οι οφειλές από 150 ΜΜΕ φτάνουν το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλά από τα ΜΜΕ που οφείλουν στο ΙΚΑ μετακυλίουν τις υποχρεώσεις από ρύθμιση σε ρύθμιση καταβάλλοντας μόνο τις πρώτες δόσεις για να εξασφαλίσουν την ασφαλιστική ενημερότητα.
Κατ’ αρχάς εντάχθηκαν το 1999 στην πάγια ρύθμιση των 36 έως 44 δόσεων. Αργότερα στη διευθέτηση του Νόμου 3232 του 2004. Εως τότε οι ρυθμίσεις έδιδαν τη δυνατότητα επαναρρύθμισης των υποχρεώσεων όταν κάποιος εμφάνιζε πρόβλημα πρόσκαιρης ή μειωμένης ρευστότητας.
Το 2006 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με νέα ρύθμιση που επικρίθηκε ακόμη και από τις οργανώσεις των εργοδοτών, διόγκωσε τις δόσεις σε 96.
Παρ’ όλα αυτά οι περισσότερες από τις εφημερίδες που συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα αλλά σχεδόν και το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών δεν εντάσσονται σε καμιά ρύθμιση. Λιγότερες, αλλά με πολύ υψηλές οφειλές (Γ. Α. Κουρής) βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία διαρκείας, ενώ άλλες τέθηκαν εκτός ρύθμισης λόγω της μη καταβολής των απαιτούμενων δόσεων (Νέο Κανάλι). Κι άλλες με ποσά οφειλών που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ (Εξτρα) δεν μπήκαν στη διαδικασία να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όχι μόνο δεν ασκούνται ένδικα μέσα για την είσπραξη των οφειλομένων, αλλά δεν γίνονται καν έλεγχοι για την εξακρίβωση της πραγματικής οφειλής. Ουδείς γνωρίζει εάν οι οφειλές των εργοδοτών έχουν διασταυρωθεί με τα στοιχεία των βιβλίων των επιχειρήσεων.
Συνολικά, υπολογίζεται ότι τα χρέη των ΜΜΕ στα Ταμεία υπερβαίνουν τα 90 εκατομμύρια, αλλά δεν αποκλείεται ο έλεγχος να αναδείξει πολλαπλάσια ποσά.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ
[+] ΓPAΦHMA 1 [+] ΓPAΦHMA 2