PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

«Η Βαλίτσα»


Το πρώτο θεατρικό έργο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου



ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΑΒΒΙΔΗΣ»

Η «ΒΑΛΙΤΣΑ» το 4ο κατά σειρά βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου είναι η πρώτη θεατρική συγγραφική του απόπειρα.
Πρόκειται για ένα μονόπρακτο, που βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις «ΣΑΒΒΙΔΗ», που προγραμματίζουν μια σειρά εκδόσεων με έργα συγγραφέων της Πιερίας.

Το έργο επικεντρώνεται στην καθημερινότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ένας άντρας, μια γυναίκα. Η αναζήτηση του εαυτού μέσα από τον άλλο. Το αδιέξοδο των σχέσεων. Οι έρωτες. Οι υποτιθέμενες συγκρούσεις των δύο φύλων που σβήνουν στο συμβιβασμό. Μοναδική λύτρωση η φυγή. Με μια «Βαλίτσα» γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.

Όπως σημειώνει στο προλογικό σημείωμα ο ηθοποιός –σκηνοθέτης Γιώργος Χανδόλιας : «O συγγραφέας χτίζει χώρους καθημερινούς, άνετους, ανοιχτούς, φωτεινούς. Οι ήρωες συνομιλούν μεταξύ τους, προσπαθούν να επικοινωνήσουν, χτίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις πέτρα-πέτρα. Χρησιμοποιεί σκληρά υλικά. Αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Στο βάθος πιστεύει στον έρωτα. Πριμοδοτεί το μεγαλείο του, την ομορφιά του, ανασαίνει για μια γλυκεία στιγμή, γεμάτη από τις σπαρακτικές μονοτονίες της καθημερινότητας. Η μοναξιά ως «τραγική μοίρα» κρύβεται πίσω από τις κραυγές των ηρώων. Η απόγνωση καιροφυλακτεί. Κατασκευάζει τα δικά της απόρθητα κάστρα. Γίνεται κραυγή. Απόγνωση . Χωρισμός. Η φυγή, το άπιαστο όνειρο, περνά μέσα από ατραπούς ελπίδας. Οι ανοιχτοί ορίζοντες, είναι το ζητούμενο των πρωταγωνιστών. Η απόσταση ανάμεσα στην ευτυχία και το «δράμα» είναι κλωστή που υφαίνει την κρυμμένη αισιοδοξία των πληγωμένων εραστών. Τα προσωπικά καταφύγια είναι καλά κρυμμένα στο βάθος του ορίζοντα. Τα σημάδια της καταιγίδας, δεν είναι έκδηλα. Σε λίγο σαν μπουρίνι καλοκαιρινό θα σκεπάσει τα πάντα στο πέρασμά του. Ύστερα νηνεμία. Ο έρωτας πάντα δοκιμάζεται. Είναι παράδοξος. Εκδηλωτικός. Πορεύεται μόνος. Δίχως να ρωτά. Η διεκδίκησή του δε συνοδεύεται πάντα από τόλμη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι «Η Βαλίτσα» δημιουργήθηκε, μετά από την επίμονη προτροπή («παραγγελιά»)του Γ. Χανδόλια ενώ ήδη συζητείται η μεταφορά του στο «σανίδι», από θεατρική σκηνή.

Για αυτή τη «θεατρική συγγραφική του απόπειρα», ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος σημειώνει: «Η συγγραφή ενός θεατρικού έργου, ήταν μια πρόκληση, που ξεκίνησε από την αγάπη προς το θέατρο, μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας. Μέσα από το θέατρο, αναδεικνύεται η θέση του ανθρώπου στην κοινωνία και η υποταγή του στη μοίρα. Με «τη βαλίτσα» ξεκίνησε ένα καινούριο συγγραφικό ταξίδι, συναρπαστικό, με πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις καθώς και οι ήρωες «παρεμβαίνουν» με μαγικό τρόπο στην πλοκή και στην εξέλιξη του έργου! »

Από το 1992 ως σήμερα, έχουν εκδοθεί τα παρακάτω βιβλία του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου:
* «Κάτι στιγμές» (1992, εκδόσεις ΠΕΡΙ),
* «Ο κήπος με τα ρόμπολα» (2003 ανεξάρτητη έκδοση).
* Τον Οκτώβριο του 2005 κυκλοφόρησε το βιβλίο του
«Η εξ-ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας –Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων» (εκδόσεις Παπαζήση), μια διαχρονική πραγματεία με άριστες κριτικές από το σύνολο του τύπου.
* Επίσης εικονογράφησε μέρος του βιβλίου «Η Ελλάδα με χρώμα ,ήχο, εικόνα και λόγο» (2002) των εκδόσεων «Εκδοτική Όλυμπος -Γ.Ράπτης»).
* «Η Βαλίτσα», (εκδόσεις Σαββίδη, 2008)

Υπό έκδοση:
* «Αλκυονίδες νύχτες»(εκδόσεις ΜΑΤΙ)

Ετοιμάζονται επίσης τα έργα του:
* Το θεατρικό έργο : «Εγώ; Εσύ…»
* Η μελέτη, «Αλκοόλ –Αλκοολισμός, Χρήση και κατάχρηση»
* Το Θεατρικό έργο : «Ο Καφές του Σαββάτου»
* Και ο «Τουριστικός και Πολιτιστικός Οδηγός της Πιερίας»

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Πολιτική Επικοινωνία - Βιβλιοπαρουσίαση


η εξ- ΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίασς
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



Ένα από τα κυρίαρχα θέματα που επηρεάζουν τη διαμόρφωση αλλά και την ποιότητα της ίδιας της πολιτικής, είναι η πολιτική επικοινωνία, δηλαδή η μεταβίβαση των θέσεων των δημόσιων φορέων προς τους πολίτες ή όποιον άλλο αποδέκτη επιλέξουν κατά περίπτωση.
Ο αναγνώστης-χρήστης του βιβλίου, θα κατανοήσει την ιδιαιτερότητα της εργασίας σε ένα Γραφείο Τύπου, καθώς περιγράφει ατέλειωτες ώρες από τη ζωή και τη δράση, σε ένα νευραλγικό χώρο ανάμεσα στην εξουσία και την τέταρτη εξουσία... που αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, μιας πορείας ανάμεσα στην πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα που επιβάλλουν σήμερα στον κόσμο τα ΜΜΕ.
Το βιβλίο «η εξΟΥΣΙΑ της Επικοινωνίας, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων» είναι ένας πρωτότυπος χρηστικός οδηγός (μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα), ένα εγχειρίδιο, απαραίτητο για όσους εργάζονται (ή συνεργάζονται) σε Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων σε Δήμους, Νομαρχίες και Βουλευτικά Γραφεία, ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία, απ' όπου «απουσιάζουν» οι εταιρείες επικοινωνίας ή επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι.
Το βιβλίο, μπορεί να φανεί το ίδιο χρήσιμο σε δημοτικούς και νομαρχιακούς Συμβούλους, δημάρχους, νομάρχες, πολιτευτές και βουλευτές, καθώς καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας για την επιτυχή παρουσίαση της δημόσιας εικόνας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής της επικοινωνίας.

εντιμότατοι φίλοι μου... 3.10.2008


φιλική συμμετοχή Θεοχάρης Μπικηρόπουλος


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη, παγωμάρα στην κοινωνία. Και ναι, υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα, αλλά διογκώνεται από τους Μιντιοκράτορες. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό; Όχι... Και που θα πάει αυτή η κατάσταση; Να κλείσουμε τις τηλεοράσεις; Ούτε αυτό γίνεται. Να αντισταθούμε; Ο λαός αντιστέκεται... Γνωρίζει, δεν τρώει κουτόχορτο. Γυρίζει τις πλάτες και αγωνίζεται για την καθημερινότητά του. Παρακολουθεί και αγωνιά και περιμένει την ώρα του. Τότε θα κρίνει.
Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ: Η πληροφορία εγκυρότατη: Την Τετάρτη στη συνάντηση Καραμανλή με πρωτοκλασάτους, αποφασίσθηκαν ...εκλογές. Με απόλυτη μυστικότητα συνεπικουρούμενη από την απεργία των ΜΜΕ. Το βράδυ «πάγωσε» αυτό το σενάριο. Αποφασίσθηκε έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ; Βγήκε ο Καραμανλής και μίλησε για την οικονομία και τις μεταρρυθμίσεις, για σκληρή δουλειά, για τη βούλησή του να σταθεί κοντά στους αδυνάτους, κοντά στο λαό. Νευρική κρίση στην πιάτσα! Άλλα ήθελαν να ακούσουν... Δεν τους έκανε το χατίρι. Ο Καραμανλής όμως είναι ο γιατρός και αυτός θα δώσει τη θεραπευτική αγωγή. Για να δούμε θα σωθεί ο ...ασθενής; Αυτό είναι το ζητούμενο.
SMS: Ρίχνει τους άσους έναν-έναν στο τραπέζι ο Καραμανλής. Αν δεν του κάτσει το χαρτί θα πάει σε ανασχηματισμό. Αν δεν του βγει κι αυτό πάει σε εκλογές ...το Μάρτιο ή τον Ιούνιο μαζί με τις Ευρωεκλογές.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μίλησε και αναφέρθηκε «στην ανάγκη να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το δίχτυ κοινωνικής προστασίας, επισημαίνοντας ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν επιτρέπει εφησυχασμό και ανακοίνωσε πως ενεργοποιείται το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής με πρώτο βήμα τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης». Άρωμα εκλογών είπαν...
KΑΛΕΣΕ τους υπουργούς να προωθήσουν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα λύνουν προβλήματα. Τόνισε ότι η κυβέρνηση εστιάζει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία ισχυρότερου δείκτη κοινωνικής προστασίας και ανέφερε ότι εντός των ημερών θα κατατεθούν τα νομοσχέδια για την προστασία και τη θωράκιση των δανειοληπτών και για το Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ζήτησε από τους υπουργούς να καταγράψουν τους βασικούς στόχους ο καθένας στον τομέα του και τους κάλεσε να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στα καθημερινά προβλήματα, στις πραγματικές δυσκολίες των πολιτών, ζητώντας αυστηρή προσήλωση στην πραγματική πολιτική. Τι τους ζήτησε ακριβώς; Να δουλέψουν σκληρά και να του λένε τι κάνουν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Δηλαδή δε δουλεύουν;
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εδώ και πέντε χρόνια κάνει μεταρρυθμίσεις και θα συνεχίσει παρά τις αντιδράσεις βολεμένων. Η χώρα δεν έχει άλλο δρόμο παρά να προχωρήσει μπροστά και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία» είπε επίσης ο Καραμανλής. Κι άλλο μήνυμα προς διαφωνούντες ή αντάρτες... Κάτι για ...ΩΡΛ μήπως θα ήταν αποτελεσματικότερο;
ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ για να τους μετρήσει. Το ακούσαμε και αυτό μετά το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο!!!
ΞΕΜΥΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ και εθεάθησαν στα γνωστά στέκια. Το σενάριο για εκλογές το Νοέμβριο, έδωσε τροφή για συζήτηση και μαγειρέματα. Τώρα λένε για Μάρτιο... Την κολοκυθιά θα παίζουμε;
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ; Γιατί εκλογές; Δεν άκουσα κάποιον πολίτη, ανεξαρτήτου κόμματος, στην πιάτσα να θέλει εκλογές... Ούτε οι ηγεσίες θέλουν εκλογές. Τα όσα λέγονται δεν είναι παρά σπέκουλα και επικοινωνιακή ανάγκη. Θέλει εκλογές ο Καραμανλής; Όχι, πιέζεται. Θέλει εκλογές ο Παπανδρέου; Όχι, γιατί τώρα πάει να βάλει το νερό στο αυλάκι, δεν είναι έτοιμος, ούτε καταλληλότερος. Θέλει εκλογές το ΚΚΕ; Όχι. Ότι και να γίνει, το ποσοστό του θα πάρει. Ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω. Θέλει εκλογές ο ΛΑΟΣ; Όχι. Κατόρθωσε να μπει στη βουλή και να μη βγάλει 4ετία να εδραιωθεί; Θέλει εκλογές ο ΣΥΝ ; Όχι. Ο Τσίπρας ακόμη δεν ολοκλήρωσε τις προτάσεις του κόμματος για να προσφέρει την ...εναλλακτική λύση. Τι γίνεται τώρα;
Η ΛΥΣΗ είναι: δομικός, ριζικός ανασχηματισμός, να βγάλει εκτός κυβέρνησης ακόμη και πρωτοκλασάτους ο Καραμανλής, ακόμη και τους Υπουργούς που στηρίζουν οι «νταβατζήδες», (ονόματα δε λέμε, δείτε ποιους χτυπάνε και ποιους χαϊδεύουν στα πρωτοσέλιδα και στα «παράθυρα» και θα καταλάβετε).
ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΓΕΛΗ ή Βουλευτές με φωνή; Στην Αμερική οι μισοί βουλευτές του Μπους διαφώνησαν με το σχέδιο Πόλσον αλλά δεν κινδύνευσε να πέσει; Τι δημοκρατία και ελευθερία έχουμε στη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας; Πότε θα μάθουμε να ακούμε τη διαφορετική άποψη και να σεβόμαστε την πλειοψηφία; Θέλετε αυλοκόλακες ή ανθρώπους που χτυπάνε καμπανάκια; Θέλετε να μην τα γράφουμε αυτά; Γιατί; Ψέματα λέμε; Εξάλλου κι εσείς συμφωνείτε... Όχι τα σκουπίδια δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί, κυρία μου.
«ΕΙΜΑΙ ΑΕΤΟΣ χωρίς φτερά», δήλωσε ο Δαϊλάκης. Πόσοι βουλευτές και Υπουργοί νοιώθουν το ίδιο γιατί δεν τους επιτρέπουν (ποιοι;) να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό...! Πάντως ζήτησε συγνώμη από τον πρωθυπουργό αν τον στεναχώρησε.
ΤΙ ΕΠΑΘΕ ο Παναθηναϊκός; Ότι έπαθε στην Κύπρο και ο Ολυμπιακός. Άνθρακες ο θησαυρός...
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΙΛΙΑ του πανεπιστημιακού Νεοκλή Σαρρή για την υπόθεση του Βατοπεδίου και αντιγράφω: «Ο θίασος των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, κακίζει σειρά πράξεων του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου να αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία της με βάση τους έγγραφους τίτλους που έχει στη διάθεσή του (όπως αυτοκρατορικά χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων, φερμάνια ή μπεράτια σουλτανικά, αχτναμέδες κ.λ.π.) Γιατί λησμονούν (τα ΜΜΕ) ότι επικαλούμενοι τους ίδιους ειδολογικά τίτλους διεκδικούμε τις καταπατημένες από την αυθαιρεσία του τουρκικού κράτους κοινοτικές και εκκλησιαστικές περιουσίες στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο;» Το σχόλιο δικό σας.
ΔΙΑΒΑΣΑ επίσης στο ΠΟΝΤΙΚΙ ότι έγινε συνάντηση συνομωσίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, με πρωτοκλασάτους της ΝΔ, δημοσίευμα που διαψεύσθηκε με πολλά υπονοούμενα από πού εκπορεύθηκε η «είδηση». Του τύπου: τίνος φίλος είναι ο Δελατόλας; Ε; Ε; Ξέρουμε, ξέρουμε...
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κ. ΜΑΚΡΗ, καλό είναι να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, αλλά να μην ξεχνά ότι δεν είναι εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και εμφανίζεται καθημερινά βασιλικότερη του βασιλέως... Αυτό είναι δουλειά του Παπακωνσταντίνου και μάλιστα την κάνει πολύ καλά ο Κοζανίτης.
ΣΥΣΚΕΨΗ για την κατάσταση της οικονομίας και την παρουσίαση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ με στόχο την έξοδο από την κρίση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Χ. Τρικούπη υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου. Γιώργο μη βιάζεσαι, μόλις ησύχασε το ΠΑΣΟΚ, θυμήσου την πηρωθείσα έλαφο του Πολύδωρα...
ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ εφημερίδες, φτάνει να δεις τα πρωτοσέλιδα, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά με τον Τατούλη, τον Μανώλη, τον Δαηλάκη και τον Ευφραίμ... Οι τοπικές εφημερίδες, εστίες δημοκρατίας και πλουραλισμού, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, καθημερινά φιλοξενούν στις σελίδες τους, το έργο των δήμων, των Νομαρχιών, όλες τις απόψεις χωρίς να κατευθύνουν την κοινή γνώμη. Αυτό το... «αβαντάζ» γιατί το παραβλέπει ο Ρουσόπουλος και δεν στηρίζει τον επαρχιακό τύπο, τα ραδιόφωνα και τους τηλεοπτικούς σταθμούς;
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ το τροποποιημένο νομοσχέδιο που εισηγήθηκε η κυβέρνηση Μπους για τη διάθεση 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις προβληματικές τράπεζες. Πάνω – κάτω τα χρηματιστήρια και ο θεός βοηθός.
e-mail: Ο Καραμανλής άλλαξε την ατζέντα. Οι καναλάρχες;
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΣΑΡΟΥΧΗ στο Δίον. Σήμερα, μέχρι τις 9 το βράδυ η τελευταία μέρα, για όσους δεν πρόλαβαν. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.