PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Απίστευτο!Βρήκαν νεογέννητο σε σακούλα μέσα σε νεκροταφείο


Η είδηση προέκυψε πρίν λίγο και είναι φρικιαστική. Στο νεκροταφείο της Κατερίνης,σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που οι εργάτες ετοίμαζαν τον τάφο για να γίνει κηδεία είδαν μέσα μια μαύρη πλαστική σακούλα. 'Οταν την άνοιξαν διαπίστωσαν οτι μέσα υπήρχε το πτώμα ενός νεογέννητου αγοριού.
Αμέσως κλήθηκε η ασφάλεια και οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου Κατερίνης στο νεκροθάλαμο του οποίου βρίσκεται η σορός του αγοριού αυτή την ώρα. Τόσο από την αστυνομία όσο και από το νοσοκομείο...

κανείς δεν ανοίγει το στόμα του να πεί τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά, απ'οτι γνωρίζουμε, οι έρευνες έχουν στραφεί σε όλα τα μαιευτήρια της ευρύτερης περιοχής. Η σορός του νεογέννητου θα μείνει στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου μέχρι να μεταφερθεί στο νεκροτομείο των Διαβατών της Θεσσαλονίκης για να γίνει η νεκροτομή και η νεκροψία.


Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:02 μμ 28-9-08

Η νεαρότερη μητέρα στα χρονικά! Μια 5χρονη στο Περού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι...


Η Lina Medina, η οποία γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1933, είναι η νεαρότερη μητέρα που έχει καταγραφεί στα ιατρικά χρονικά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σε ηλικία μόλις 5 χρονών, 7 μηνών και 21 ημερών.
Η Lin, που γεννήθηκε στο Περού, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο σε ηλικία 5 ετών επειδή η κοιλιά της «κατά έναν περίεργο τρόπο» είχε φουσκώσει υπερβολικά. Στην αρχή, οι γονείς νόμιζαν πως πρόκειται για όγκο αλλά στη συνέχεια, μετά από ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί αποφάνθηκαν πως η μικρή Lina διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο Δρ. Gerardo Lozada μετέφερε τη Lina στη Λίμα, πριν να την υποβάλλει σε εγχείρηση, με σκοπό να διαπιστωθεί και από άλλους συναδέλφους του εάν όντως η Lina είναι έγκυος. Ενάμιση μήνα μετά, στις 14 Μαΐου 1939, η Lina γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή, λόγω του γεγονότος ότι η λεκάνη της ήταν υπερβολικά μικρή για να γεννήσει φυσιολογικά, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της.
Σύμφωνα με τον Δρ. Edmundo Escomel, ο οποίος δημοσίευσε με άρθρο του λεπτομερώς την υπόθεση της Lina στο επιστημονικό περιοδικό La Presse Medicale, η νεαρή μητέρα είχε την πρώτη της έμμηνο ρύση σε ηλικία μόλις 8 μηνών, το στήθος της ήταν ήδη σχηματισμένο σε ηλικία 4 ετών, ενώ στην ηλικία των 5 ετών η λεκάνη της είχε ήδη ανοίξει και τα οστά της είχαν ήδη ωριμάσει αρκετά. Το νεογέννητο γεννήθηκε 2.7 κιλά και ονομάστηκε Gerardo, όπως και τον γιατρό που ανέλαβε να ξεγεννήσει τη Lina. Ο Gerardo μεγάλωσε με την εντύπωση πως η Lina ήταν η μεγάλη του αδερφή, αλλά στην ηλικία των 10 ετών ανακάλυψε πως τελικά είναι η μητέρα του.
Αν και μεγάλωσε χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, ο Gerardo πέθανε το 1979 σε ηλικία 40 ετών από μία ασθένεια στο μυελό των οστών. Όπως έδειξαν όλα τα στοιχεία, η εγκυμοσύνη της Lina προέκυψε με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά η ιδία δεν αποκάλυψε ποτέ τον πατέρα του παιδιού της, ούτε και το πώς έμεινε έγκυος. Ο πατέρας της συνελήφθη ως ύποπτος με την κατηγορία του βιασμού και της αιμομιξίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.
Η Lina παντρεύτηκε αργότερα τον Raul Jurado, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο γιό της το 1972. Σήμερα ζουν σε μία φτωχή γειτονιά της Λίμα, γνωστή και ως «μικρό Σικάγο». Κατά την ενηλικίωσή της, η Lina εργαζόταν ως γραμματέας στην κλινική του μαιευτήρα της, Δρ. Gerardo Lozada. Ο Lozada τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ ανέλαβε και τις σπουδές του πρωτότοκου γιού της. Έχουν δημοσιευτεί δύο φωτογραφίες της Lina. Η πρώτη τραβήχτηκε γύρω στις αρχές Απρίλη του 1939, όταν δηλαδή η Lina ήταν 7,5 μηνών έγκυος και τη δείχνει στα πλάγια, γυμνή, με την κοιλιά της να προεξέχει.
Αυτή είναι η μόνη δημοσιευμένη φωτογραφία της, που τη δείχνει έγκυο και έχει τεράστια αξία γιατί αποδεικνύει την εγκυμοσύνη της καθώς και το μέγεθος της σωματικής της ανάπτυξης. Η δεύτερη φωτογραφία είναι πολύ πιο καθαρή και τραβήχτηκε ένα χρόνο μετά, στη Λίμα, όταν ο γιός της Gerardo ήταν 11 μηνών. Παρόλο που κάποιοι έκαναν λόγο για απάτη, πολλοί γιατροί επιβεβαίωσαν το γεγονός, βάσει βιοψιών, ακτινογραφιών στον εμβρυικό σκελετό εντός της μήτρας και ενός αριθμού φωτογραφιών που είχαν τραβήξει οι θεράποντες ιατροί της. Η πρόωρη εφηβεία σε υπερβολικό βαθμό σε παιδιά κάτω των 5 ετών είναι σπάνια, όχι όμως και απίθανη. Παρόλα αυτά, η εγκυμοσύνη και η γέννα σε μία τόσο μικρή ηλικία θεωρείται ακόμα πιο σπάνια.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ


Με επιστολή του στον Γ.Γ.Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που κοινοποιείται στον ΥΠ.ΕΣ. και τον Εισαγγελέα Κατερίνης
Καλλιθέα, 26.09.2008

Κύριε Γενικέ,
Δεν μας εκπλήσσει πλέον η προσφιλής τακτική του Βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Καρπούζα. Είναι γνωστές πλέον οι προθέσεις του και η εμπάθεια του, απέναντι στην διοίκηση του Δήμου Παραλίας.
Η τελευταία ενέργεια του, η οποία εκφράσθηκε με την επιστολή του εν λόγω Βουλευτή και η οποία σας έχει σταλεί από τον ίδιο στις 19.09.2008, μόνο αισθήματα αγανάκτησης μπορεί να μας προκαλέσει και εκ των πραγμάτων μας οδηγεί στο να μην εκλαμβάνουμε πλέον ως σοβαρές τις απόψεις του Α. Καρπούζα.
Η στάση του αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά τη δημόσια δήλωση του Βουλευτή κ. Ευάγγελου Πολύζου που απένειμε στον Αντώνη Καρπούζα τον τίτλο του « κατά λάθος Βουλευτή ».
Θεωρούμε ότι οι « ύποπτες » και « βρώμικες » πρακτικές αφορούν τον ίδιο και όπως φαίνεται είναι συστατικό της ιδιοσυγκρασίας του Α. Καρπούζα. Η όλη στάση και τα κίνητρα του εν λόγω προσώπου κατά την γνώμη μας είναι ύποπτα και χρήζουν ειδικής διερεύνησης.
Η ουσία της υπόθεσης αφορά τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ του Δήμου Παραλίας και της Ερμής TV Α.Ε. - Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις, για οφειλές του Ερμείδη Γεωργίου του Ηλία προς τον Δήμο Παραλίας ύψους 160.000,00 Ευρώ, όπου εγγυητής είναι ο Ερμείδης Ηλίας ιδιοκτήτης της Ερμής TV Α.Ε. και την οφειλή του Δήμου Παραλίας προς την Ερμής TV Α.Ε. ύψους 33.500,00 Ευρώ για παροχή υπηρεσιών διαφήμισης για τα έτη 2001 έως 2004.
Το 2004 ο Ερμείδης Γεώργιος έλαβε μέρος σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την μίσθωση αναψυκτηρίου ιδιοκτησίας του Δήμου Παραλίας, πλειοδότησε στο διαγωνισμό και με εγγυητή τον Ερμείδη Ηλία, ανέλαβε την λειτουργία αναψυκτηρίου.
Από την χρήση του αναψυκτηρίου και από την μη καταβολή μισθωμάτων, την μη καταβολή φόρων κ.α. προέκυψαν οφειλές που σήμερα ανέρχονται στις 160.000,00 Ευρώ. Μετά από επανειλημμένες ειδοποιήσεις του κ. Ερμείδη Γεωργίου και του εγγυητή του, Ερμείδη Ηλία και την μη καταβολή των οφειλομένων από μέρους τους, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου με σχετική εισήγηση της, έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο κατόπιν ομόφωνα αποφάσισε την άσκηση αγωγής κατά του Ερμείδη Γεωργίου του Ηλία για την απόδοση του μισθίου και την καταβολή όλων των βεβαιωθέντων οφειλών προς τον Δήμο Παραλίας. Στο σημείο αυτό πρέπει ιδιαιτέρως να τονίσουμε το γεγονός ότι οι ως άνω οφειλές του Ερμείδη Γεωργίου ανέρχονται συνολικά σε εκατόν εξήντα χιλιάδες ( 160.000) ευρώ , ήτοι ποσό πενταπλάσιο της οφειλής του Δήμου Παραλίας προς την ΕΡΜΗΣ T.V.Α.Ε.
Ο Ερμείδης Ηλίας για λογαριασμό της Ερμής TV Α.Ε. - Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις, τον Απρίλιο του 2006 κατέθεσε στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου τιμολόγια για παροχή υπηρεσιών της Ερμής TV Α.Ε. προς τον Δήμο Παραλίας , ύψους 56.640,16 Ευρώ.
Η οικονομική υπηρεσία, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής, ανεγνώρισε και εξέδωσε εντάλματα για οφειλές των ετών 2001 – 2002 που αφορούν την περίοδο της θητείας του πρώην Δημάρχου κ.Χρ. Μπογιατζή, τα οποία ο ίδιος αποδέχθηκε σε ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο και τα οποία τιμολογήθηκαν το 2006, μαζί με οφειλές για τα έτη 2003, 2004 και 2005. Έτσι η οφειλή μας προς την ΕΡΜΗΣ T.V.Α.Ε. διαμορφώνεται στο ποσό των 33.500,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και όχι το ποσό των 56.640,16 Ευρώ όπως ισχυριζόταν η Ερμής TV Α.Ε.
Εν συνεχεία τα ως άνω εντάλματα απεστάλησαν νομίμως για τον προσήκοντα έλεγχο τους στον κ. Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο οποίος δεν ενέκρινε την γενόμενη διαφημιστική προβολή των προαναφερομένων ετών και τα απέρριψε ως μη νόμιμα.
Κατόπιν αυτού η Ερμής TV Α.Ε. μετά από αίτηση της στις 18-5-2007, προβάλλοντας ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία πέτυχε την έκδοση της υπ’ αριθμ. 80/2007 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης, με την οποία επιτασσόμαστε να καταβάλλουμε ποσό 56.640,16 Ευρώ.
Την ανωτέρω διαταγή πληρωμής ανέκοψε η νομική υπηρεσία του Δήμου Παραλίας μετά με την υπό ημερομηνία 14-06-07 ανακοπή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης , ενώ συγχρόνως όπως προαναφέραμε ασκήθηκε σε βάρος του Ερμείδη Ηλία αγωγή μας για χρηματικές απαιτήσεις του Δήμου Παραλίας ποσού 160.000,00 Ευρώ.
Στη συνέχεια και σε αναμονή της έκδοσης τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως, η Ερμής TV Α.Ε. εξέδωσε νέα διαταγή πληρωμής την οποία εκ νέου ανέκοψε ο Δήμος με νέα αίτηση αναστολής εκτελέσεως και καταβάλλοντας συγχρόνως στις 16-4-2008 το ¼ των απαιτήσεων της Ερμής TV, ήτοι ποσό των 17.600,00 Ευρώ.
Τέλος και ενώ εκκρεμεί η έκδοση αποφάσεως επί της δικής μας αγωγής, εξεδόθη η υπ άριθμ. 432/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης σύμφωνα με το διατακτικό της οποίας ο Δήμος Παραλίας κατέβαλε προς την Ερμής TV Α.Ε. στις 19-09-2008 το υπόλοιπο ποσό των 51.598,04 Ευρώ.
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Παραλίας τις επόμενες ημέρες θα προβεί στην άσκηση εφέσεως κατά της πρωτόδικης απόφασης, για να διεκδικήσει την επιστροφή της διαφοράς του ποσού των 33.500,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α., ποσό για το οποίο δεν συνέτρεχαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την έκδοση των οικείων τιμολογίων.
Τα παραπάνω ποσά , ήτοι των 17.600,00 Ευρώ και των 51.598,04 Ευρώ, ο Ερμείδης Ηλίας τα κατέθεσε αυθημερόν στο ταμείο του Δήμου, ως εγγυητής του Ερμείδη Γεωργίου και έναντι της οφειλής του τελευταίου προς τον Δήμο Παραλίας, η οποία ως προελέχθη ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 160.000,00 Ευρώ.
Από όλα τα ανωτέρω συνάγεται με απόλυτη σαφήνεια το συμπέρασμα ότι η διοίκηση και οι υπηρεσίες του Δήμου Παραλίας έπραξαν και πράττουν στο ακέραιο το καθήκον τους, υπερασπίζοντας και διαφυλάττοντας τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας.
Περαιτέρω δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση, ότι ποτέ δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει αιτία και λόγος κατάσχεσης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του Δήμου μας.
Ο Α. Καρπούζας λόγω της ιδιότητας του ως μηχανικού, όφειλε να γνωρίζει ότι από τις 30 Δεκεμβρίου 2007 ( παρά τις αήθεις παρεμβάσεις του στο Εθνικό Τυπογραφείο και την προσπάθεια ακύρωσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου μας ) δημοσιεύθηκε το Φ.Ε.Κ. του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Παραλίας, όπου η εν λόγω παραθαλάσσια περιοχή και όλη η παραθαλάσσια ζώνη συμπεριλαμβανομένων και όλων των εκτάσεων που είναι ιδιοκτησία της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου, έχουν χαρακτηρισθεί πλέον ως προστατευμένη αμμώδης περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, όπου απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η δόμηση.
Εφ’ όσον λοιπόν ο κ. Βουλευτής δεν γνώριζε , όφειλε να φροντίσει ώστε να λάβει έγκυρη ενημέρωση. Τον πληροφορούμε λοιπόν, ότι μετά από μακροχρόνιο αγώνα, η διοίκηση του Δήμου Παραλίας πέτυχε να διαφυλάξει στην πράξη και να θεσμοθετήσει με νόμο του Ελληνικού Κράτους, την προστασία των ακτών του Δήμου μας και το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στη θάλασσα.
Αναπάντητο όμως μένει το ερώτημα , γιατί ο Α. Καρπούζας με τόση επιπολαιότητα απασχόλησε και προκάλεσε κατ΄ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο την κοινή γνώμη, τη στιγμή κατά την οποία μπορούσε απλά υποβάλλοντας ερώτημα στον κ. Δήμαρχο Παραλίας ή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να έχει πλήρη και σαφή ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα .
Τέλος, όσων η νοσηρή φαντασία πλάθει σενάρια « ύποπτων », « παράνομων » και « βρώμικων » πρακτικών στην άσκηση των καθηκόντων από μέρους της διοίκησης του Δήμου Παραλίας ή ονειρεύονται με την χρήση τέτοιων πρακτικών, την απόκτηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας στα όρια του Δήμου Παραλίας, τους πληροφορούμε ότι πλανώνται πλάνη οικτρά. Ας ξυπνήσουν, γιατί είναι σίγουρο ότι το όνειρο τους θα μετατραπεί σε εφιάλτη και υπάρχουν δυστυχώς γι’ αυτούς πρόσφατα παραδείγματα, όπως των Κουκιώτη Πολύδωρα και Κίτσιου Νικόλαου.
Οι Δημότες μας γνωρίζουν το όραμα και το πρόγραμμα μας καθώς και το μεγάλο έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο μας και συμμετέχουν στην αναγέννηση του Δήμου, ανανεώνοντας καθημερινά τις σχέσεις εμπιστοσύνης τους μαζί μας.

Εμείς συναισθανόμαστε το βάρος των ευθυνών μας και είμαστε οι απόλυτα υπεύθυνοι γι αυτά που προγραμματίζουμε και υλοποιούμε και για τον τρόπο που εξασφαλίζουμε κονδύλια για να στηρίξουμε τις επιλογές μας.
Έχουμε αποδείξει επανειλημμένως ότι γνωρίζουμε το πώς να ασκούμε τα καθήκοντα μας και πως σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση και μόνο των συμφερόντων των Δημοτών μας και του τόπου μας.
Έχοντας την εμπειρία από συνεχή παρόμοια περιστατικά στο πρόσφατο παρελθόν με πρωταγωνιστή πάλι το ίδιο πρόσωπο, θεωρούμε δυστυχώς ανώφελο να ζητήσουμε από τον Α. Καρπούζα να ανακαλέσει όσα έγραψε και είπε κατά της διοίκησης και του Δήμου μας.
Νιώθουμε βεβαίως ιδιαίτερα προσβεβλημένοι, θιγμένοι και αδικημένοι από την συνεχή και μεθοδευμένη τακτική του Βουλευτή Πιερίας η οποία μόνο εμπάθεια φανερώνει.
Όσο για τα κίνητρα και τους λόγους για τους οποίους ο Α. Καρπούζας προχώρησε στην σύνταξη της συγκεκριμένης επιστολής και άλλων παρόμοιων στο πρόσφατο παρελθόν και στην απαράδεκτη στάση απέναντι μας και κατ’ επέκταση και απέναντι στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δημοτών, τους αφήνουμε στην κρίση του Πιερικού λαού.
Σε ένδειξη της καλής πρόθεσης μας και στα πλαίσια της διαφανούς και χρηστής διοίκησης, προσκαλούμε τον Α. Καρπούζα και τους συνεργάτες του στο Δημαρχείο της Παραλίας και ως Δήμαρχος δεσμεύομαι δημοσίως να του παρασχεθεί άμεσα και απρόσκοπτα κάθε είδους πληροφορία, έγγραφο ή αποδεικτικό στοιχείο για οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά τον Δήμο μας μέχρι και σήμερα.
Οποτεδήποτε επίσης το επιθυμεί αποδέχομαι εκ προοιμίου την πρόσκληση για Δημόσιο διάλογο για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον Δήμο μας και τις δραστηριότητες μας ή τις δικές του δραστηριότητες στην Πιερία και στην Βουλή των Ελλήνων.
Υ.Γ. Σας επισυνάπτω επίσης όλα τα σχετικά έγγραφα.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Παραλίας Πιερίας
Γιώργος Κεραμιδιώτης