PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

εντιμότατοι φίλοι μου... 12.9.2008

φιλική συμμετοχή
Θεοχάρης Μπικηρόπουλος





BINGBANG. Με τη συμμετοχή επιστημόνων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα επιστημονικά εγχειρήματα του αιώνα μας, ξεκίνησε το πείραμα του Μεγάλου Συγκρουστήρα Αδρονίων στο Διεθνές Εργαστήριο Πυρηνικών Ερευνών CERN, στη Γενεύη.

100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, βρίσκεται σε εξέλιξη το πείραμα και σε 15 περίπου μέρες αναμένεται να συγκρουστούν τα σωματίδια, για να απαντήσει η επιστήμη, «γιατί η ύλη έχει μάζα». Φήμες για τη συντέλεια του κόσμου με τη δημιουργία μαύρης τρύπας …διαψεύσθηκαν από υπουργούς οικονομικών του πλανήτη, που είναι εξπέρ …στις μαύρες τρύπες. Αυτοί ξέρουν.


ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, καθώς σε απαλλοτρίωση καταστημάτων, έχουν προχωρήσει κατά καιρούς, ομάδες αναρχικών στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, ομάδες μεταναστών στις ΗΠΑ, συμμορίες στην Αργεντινή και το Μεξικό, αλλά και ακτιβιστές στη Μεγάλη Βρετανία. Αδειάζουν και στη συνέχεια μοιράζουν προϊόντα από σούπερ μάρκετ σε πολίτες.

ΝΑ ΄ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ. Την έκδοση νέας διευκρινιστικής εγκυκλίου με την οποία να ορίζεται ρητά ότι παραμένει σε ισχύ η αρχική εγκύκλιος του 2002, ότι το μάθημα των Θρησκευτικών είναι υποχρεωτικό για τους Ορθοδόξους μαθητές, ζήτησε με επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας, Ευρ. Στυλιανίδη, η Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΜΠΗΧΤΕΣ ΠΟΛΥΖΟΥ. Καλεσμένος στο Δελτίο ειδήσεων του ALPHA –RTL, ο πρώην βουλευτής, ικανοποίησε τον Βερύκιο, με την ατάκα του : «αν ήμουν στη θέση των Βουλγαράκη-Ρουσόπουλου, θα είχα παραιτηθεί…». Το κρύο πιάτο σερβίρεται με φρούτα εποχής!

ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ. Ή έχει διαβάσει τα βιβλία ή έχει δει τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Πανίκας Ψωμιάδης, επικαλείται τον αγαπημένο ήρωα όταν θέλει να απαντήσει …μαγικά, σε περίεργες ερωτήσεις.

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, στην Κατερίνη, προσκεκλημένος της ΟΝΝΕΔ, η οποία δίνει το δικό της αγώνα, με ελπίδα για ΕΧΟΔΟ από την παρα-πολιτική , σε εκδήλωση το Σάββατο 13 τρέχοντος.

ΒΑΤΟ-ΠΕΔΙ, τροχο-πέδι, ναρκω-πέδι, απο-πέδι και όλα τα εις …πέδι, παιδεύουν στο press room, τον ατσαλάκωτο.

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ για την Εθνική Ελλάδας με Λουξεμβούργο και Λετονία εκτός έδρας, σαν σε προπόνηση, αλλά πάλι ο Ρεχάγκελ, δεν τόλμησε να βάλει νέα παιδιά, να «πάρουν» παιχνίδια στα πόδια τους. Καλή αρχή στο δρόμο για το Μουντιάλ της Αφρικής.

Η ΑΤΑΚΑ της ημέρας, από τον Βουλευτή Δαηλάκη: «η κυβέρνηση χρειάζεται τον επιταχυντή της». Δίκαιο έχετε βουλευτά μου, γιατί cern-εται παραπολιτικά.

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, αποδίδει το κλίμα των ημερών, «στη μάχη του δικομματισμού για εναλλαγή στην εξουσία». Και τη δική σας μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ, που την αποδίδεται κυρία μου;

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ξέραμε ότι υπάρχουν και αγωνίζονται για το πρόβλημά τους. Για «Ανώνυμους» Υπουργούς, που λένε ότι η Κυβέρνηση έπιασε (άσπρο) πάτο, πρώτη φορά ακούμε.